Over Roosmarijn

Roosmarijn van Lint

Update: De privé zanglessen bij mij thuis zijn weer gestart en worden op een veilige afstand van 3 meter gegeven. Online zangles is ook mogelijk.

Roosmarijn van Lint groeide op in een muzikale familie. Haar ouders zijn professionele muzikanten. Vanaf haar 8e jaar volgde Roosmarijn toneel- en vioollessen. Later volgden zang- en danslessen. Al vroeg was duidelijk dat zij ‘het vak’ in wilde; aanvankelijk als actrice of zangeres.

Op haar 11e zag zij de musical ‘Les Miserables’ in Carré. Roosmarijn ontdekte dat zij haar krachten zou kunnen bundelen binnen musical en muziektheater. Met veel passie en ambitie begon zij haar muzikale carrière.

review-aanhalingsteken

Mijn doel is simpel: Ik wil mensen helpen het beste uit hun zangstem te halen, terwijl ze zich vrij voelen en genieten.

Roosmarijn van Lint
Zangeres & Zanglerares

Privé zangles van een ervaren zangeres

Waarom is Roosmarijn de aangewezen zangcoach om jouw zang naar het volgende niveau te helpen? Niet alleen heeft Roosmarijn een enorme passie voor zingen. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring als zangcoach, artiest en musicalactrice.

Dit is een greep uit haar carrière:

  • Jesus Christ Superstar bij Stage Entertainment.
  • Zangeres in de theatershows van TUI Cruises.
  • 6 maanden leadzangeres bij de dinnershow D’Licious in nachtclub Zissles in Aruba.
  • Showhost en zangeres voor de shows van 5-sterren hotel Four Seasons op Cyprus.
  • IJsheks in de familievoostelling Narnia

Door haar jarenlange ervaring weet Roosmarijn als geen ander zowel beginnende als meer gevorderde zangers naar een hoger niveau te coachen.

Wil je meer weten over de zangles methode van Roosmarijn?

Beroepsopleiding Roosmarijn

Roosmarijn volgde het voltijdse vooropleidingsjaar acteren aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Vervolgens volbracht zij het propedeusejaar op de toneelacedemie in Maastricht.

Vanuit Maastricht wist zij de overstap te maken naar het Conservatorium in Rotterdam (het huidige Codarts). Hier volgde zij de 4-jarige HBO-opleiding ‘Muziektheater’. Zij studeerde onder andere bij Alberto ter Doest, de grondlegger van de befaamde EVTS-zangmethode in Nederland.

Ook volgde Roosmarijn workshops van onder meer Karin Bloemen en Willem Nijholt. Roosmarijn maakte met haar klas onderdeel uit van een concert van ‘West Side Story’ in samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Waar wil je meer over weten?